BVP Serbia

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Toronto, Kanada
učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 201-500
Predstavništvo u Srbiji: Endija Vorhola 14, Beograd, Srbija


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

BVP je jedna od najbrže rastućih kanadskih kompanija koja se fokusira na usluge virtuelne bezbednosti, administrativnog i operativnog unapređenja. Sedište kompanije je u Torontu sa operativnim centrom u Srbiji, Beograd, i posluje širom Kanade, zapošljavajući preko dve stotine zaposlenih da pruže virtuelnu maksimalnu uslugu.

U kompaniji BVP ponose se velikom posvećenošću korisničkim uslugama i izvrsnošću u svemu što rade. Svoju osnovnu filozofiju usredsredili su na ideal nastojanja da budu najbolji u svemu što rade. Njihova korporativna kultura vrti se oko „ICARE“ filozofije.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije BVP Serbia

Network Engineer; Technical Support Specialist

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Telefonski poziv
bez ponude za posao
Kako je izgledao proces
Aplicirao sam za obe pozicije u ovoj kompaniji i nakon nekoliko dana sam pozvan na razgovor. Razgovor je obavljen telefonskim pozivom i više je bio informativnog tipa. U suštini, zaposlena iz HR tima mi je predstavila čime se bavi ova kanadska kompanija koja ima dva operativna centra u Beogradu i opisala mi pozicije za koje sam se prijavio. Nakon tog uvodnog dela, saopštila mi je da moje iskustvo nije dovoljno i da se jedino mogu prijaviti za poziciju prakse kada bude aktuelna u dogledno vreme. Praktično me je pozvala da mi saopšti kako će mi sačuvati CV u njihovoj dokumentaciji i da će se javiti ako se otvori nova prilika. Razgovor je bio prijatan, ali krajnje neozbiljan jer nisam dobio nikakvu konkretniju ponudu.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju BVP Serbia sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška