Kontakt

Adresa Toronto, Kanada
Telefon +381114200989
Zaposlenih 201-500
Predstavništvo Endija Vorhola 14, Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

BVP je jedna od najbrže rastućih kanadskih kompanija koja se fokusira na usluge virtuelne bezbednosti, administrativnog i operativnog unapređenja. Sedište kompanije je u Torontu sa operativnim centrom u Srbiji, Beograd, i posluje širom Kanade, zapošljavajući preko dve stotine zaposlenih da pruže virtuelnu maksimalnu uslugu.

U kompaniji BVP ponose se velikom posvećenošću korisničkim uslugama i izvrsnošću u svemu što rade. Svoju osnovnu filozofiju usredsredili su na ideal nastojanja da budu najbolji u svemu što rade. Njihova korporativna kultura vrti se oko „ICARE“ filozofije.

Iskustva o radu i sa intervjua (1)

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 03.12.2020.

Network Engineer; Technical Support Specialist

Bez ponude za posao

Kako je izgledao proces

Aplicirao sam za obe pozicije u ovoj kompaniji i nakon nekoliko dana sam pozvan na razgovor. Razgovor je obavljen telefonskim pozivom i više je bio informativnog tipa. U suštini, zaposlena iz HR tima mi je predstavila čime se bavi ova kanadska kompanija koja ima dva operativna centra u Beogradu i opisala mi pozicije za...

10

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu