O kompaniji
10
Iskustva
6
Plate
Poslovi
AxiomQ Ventures logo

AxiomQ Ventures

2.8

O nama

AxiomQ je svestrani tim od preko 50 inženjera i web profesionalaca koji razvijaju proizvode od njihove definicije i faze dizajna do kodiranja, primene i održavanja aplikacije. Naš tim je sposoban za rad u različitim okruženjima, ali najviše preferiramo Ruby, Golang, Java i PHP Laravel za razvoj aplikacija. Takođe imamo veoma jake ReactJS, HTML/CSS, UX timove.

AxiomQ posebnu pažnju poklanja svojim zaposlenima jer znamo da su oni naš najvažniji resurs. Negujemo politiku otvorenih vrata i transparentnu komunikaciju, trudimo da razumemo svačije potrebe, izgradimo prijateljske odnose i da negujemo timski duh. Podržavamo svaki lični i profesionalni razvoj i motivišemo naše zaposlene da se razvijaju i rastu zajedno sa nama.

Jedan od naših najvažnijih ciljeva je da se svi naši zaposleni osećaju ponosnim što su deo AxiomQ tima. Zadovoljstvo nam je kada od njih čujemo da to zaista i jeste tako!

 

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar patrijarha Pavla 1A, Novi Sad, Srbija
+381 21 270 4242