O kompaniji
14
Iskustva
9
Plate
Poslovi
Atos IT Solutions and Services d.o.o Beograd logo

Atos IT Solutions and Services d.o.o Beograd

5

About us

Atos je globalni lider u oblasti digitalne transformacije sa oko 112,000 zaposlenih i godišnjim prihodom od preko 11 milijardi €. Evropski je broj jedan u oblasti cybersecurity, cloud i high performance computing i kao takav svojim klijentima pruža prilagođena end-to-end rešenja za sve industrije u 71 zemlji. Pionir u dekarbonizovanim uslugama i proizvodima, Atos je posvećen sigurnom i dekarbonizovanom digitalu za njegove klijente. Atos (SE) je rangiran na Euronext Paris berzi i uključen u CAC 40 ESG i Next 20 Paris indekse pariske berze.

Misija Atosa je da pomogne u dizajniranju budućnosti informacione sfere. Svojom ekspertizom i uslugama podržava razvoj znanja, edukacije i istraživanja i kroz multikulturalni pristup doprinosi razvoju naučnog i tehnološkog dostignuća. Širom sveta, Atos svojim klijentima, zaposlenima i zajednici omogućava da žive, rade i razvijaju se u održivom, bezbednom i sigurnom informacionom okruženju.

U Srbiji smo prisutni od 1973.godine. Prateći izazove digitalne transformacije, podržavamo naše klijente sa širokim spektrom usluga i proizvodnog portfolija u rasponu od konsaltinga, sistemskog i aplikativnog software do operativnog rada. Zahvaljujući našoj globalnoj i lokalnoj ekspertizi kao i lokalnoj mreži partnera Atos Srbija pruža pravu poslovnu vrednost svojim klijentima i ispuniće sve buduće zahteve za održivim i dugoročnim ciljevima.

Benefits

Trainings, courses, conferences

Team building

Sport and fitness

Awards, bonuses, gifts

Food and drinks

Education, professional development

Private health insurance

Health and wellbeing

Work from home

Parking available

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Contact