O kompaniji
13
Iskustva
8
Plate
Poslovi
Atos IT Solutions and Services d.o.o Beograd logo

Atos IT Solutions and Services d.o.o Beograd

4

About us

Atos je globalni lider u oblasti digitalne transformacije sa oko 112,000 zaposlenih i godišnjim prihodom od preko 11 milijardi €. Evropski je broj jedan u oblasti cybersecurity, cloud i high performance computing i kao takav svojim klijentima pruža prilagođena end-to-end rešenja za sve industrije u 71 zemlji. Pionir u dekarbonizovanim uslugama i proizvodima, Atos je posvećen sigurnom i dekarbonizovanom digitalu za njegove klijente. Atos (SE) je rangiran na Euronext Paris berzi i uključen u CAC 40 ESG i Next 20 Paris indekse pariske berze.

Misija Atosa je da pomogne u dizajniranju budućnosti informacione sfere. Svojom ekspertizom i uslugama podržava razvoj znanja, edukacije i istraživanja i kroz multikulturalni pristup doprinosi razvoju naučnog i tehnološkog dostignuća. Širom sveta, Atos svojim klijentima, zaposlenima i zajednici omogućava da žive, rade i razvijaju se u održivom, bezbednom i sigurnom informacionom okruženju.

U Srbiji smo prisutni od 1973.godine. Prateći izazove digitalne transformacije, podržavamo naše klijente sa širokim spektrom usluga i proizvodnog portfolija u rasponu od konsaltinga, sistemskog i aplikativnog software do operativnog rada. Zahvaljujući našoj globalnoj i lokalnoj ekspertizi kao i lokalnoj mreži partnera Atos Srbija pruža pravu poslovnu vrednost svojim klijentima i ispuniće sve buduće zahteve za održivim i dugoročnim ciljevima.

Benefits

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Privatno penziono osiguranje

Obuke, konferencije

Hibridni režim rada

Timska druženja

Edukacija, profesionalni razvoj

Nagrade, bonusi, pokloni

Obezbeđen parking

Sport i rekreacija

Wellbeing aktivnosti

Hrana i piće

Gallery

APR

Broj Zaposlenih

101 - 250

Profit i Prihod

Contact