O kompaniji
7
Iskustva
3
Plate
Poslovi
AskGamblers logo

AskGamblers

5

Iskustva

5 100%

Menadžment kompanije

5

Beneficije

5

Balans karijera-privatni život

5

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

3.5
Iskustvo
02.04.2023
5 Preporučuje

QA Analyst

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Odlicna atmosfera medju zaposlenima, timski rad, produktivnost i strucnost na visokom nivou. Odlican odnos poslodavca prema zaposlenima, odlicni benefiti kao i projekti.

Zamerke

None!

Korisno? 1
Intervju
27.04.2022
Negativno iskustvo

Business Analyst

Bez ponude za posao

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

HR ne cita cv. Dva puta prepricavam svoju biografiju. Na prvom razgovoru sam.rekla koliku platu ocekujem u tom trenutku sam imala 8 godina iskustva u IT kao implementation consultant, BA i Product Owner i kao Manager Business Systema. Na drugom razgovoru mi je HR partner rekao kako zapravo nemaju sve benefite koji su inace navedeni u oglasu i da ne mogu da ocekujem platu koju sam trazila jer imam malo iskustva na konkretnoj poziciji. Pozicija je po opiau klasicna pozicija Product Ownera ali oni je zovu Business Analyst kada sam pitala zbog cega se to tako zove kod njih i da mi daju vise detalja zena je bukvalno histericno i bahato odgovorila da nikad necu biti PO da to nikad nece postojati u njihovom timu. I ako je Product Manager bio raspolozen da mi objasni neke stvari ona ga je prekinula i nije mu dozvolila da iznese svoje obrazlozenje.
Korisno? 7
Iskustvo
09.02.2022
5 Preporučuje

Senior PHP Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

U pitanju je odlična kompanija koja radi na svojim proizvodima. Sjajni uslovi za rad, odličan balans brzina/kvalitet. Vodi se dosta računa o kompanijskoj kulturi i brendiranju. Super je i to što postoji direktna saradnja sa ostalim timovima (content, design, sales).

Zamerke

Middle management je slabiji, uglavnom postavljen po kriterijumu dužine staža u firmi.

Korisno? 1
Arhiva | Intervju
10.10.2019
Pozitivno iskustvo

Noc Technician

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi krug telefonski razgovor sa HR rekruterkom sa Malte, sve pohvale za nju, za celokupni proces selekcije, jako je prijatna i profesionalna, kao i tehnički potkovana što je retkost za Srbiju. Nakon tog prvog kruga, zakazan mi je conference call sa njom i šefom Tech ops-a koji je takođe na Malti, prošao je ok, više ih je zanimalo moje iskustvo, nije bilo nekih testova ili nesto slično, nakon ovoga je bio razgovor sa dvojicom šefova dva departmenta u firmi, jako prijatni momci, i u opuštenoj atmosferi su me ispitali sve i svašta, zanimalo ih je sve, od linuxa, networkinga, web servera, DNS-a i različitih tehnologija. Na kraju sam dobio ponudu, koja je bila slična u finansijskom smislu onome što sam trenutno imao, pa sam je nevoljno odbio. Jako pozitivno iskustvo, definitivno bih ih razmatrao kao potencijalnog poslodavca u budućnosti.

Pitanja sa intervjua

  • Kako izlistati php mod
Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
03.06.2019
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Tech team

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Odlična firma za duži vremenski period, pod tim mislim da zaista nema razloga da osoba menja firmu jer u Cateni stvarno ima sve beneficije (ručak, fitpass, game room, team building na Malti...). Takođe, projekat u Srbiji je odličan, i najuspešniji i perspektivniji u celoj firmi (AskGamblers).

Zamerke

Nema zamerki, sem što ne postoji mogućnost rada preko agencije... Samim tim, ponekad i plate ne povećavaju koliko bi programeri želeli.

Korisno? 10
Arhiva | Intervju
17.04.2018

PHP developer

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Posle 3 nedelje sam dobio prvo obaveštenje da bi želeli da zakažu intervju sa mnom. Malo duži vremenski period nego što sam navikao, ali OK. Prvo posle toga ide razgovor sa HR, osnovna pitanja šta sam radio, šta znam o njima. Ako je sve OK, šalju link za Hackerrank test, koji je srednje težine, ali ja nisam fan takvih stvari. Za kompaniju koja ne radi space shuttle program, malo previše algoritama. Više bi trebalo da se orijentišu na real-world primere kao test. Test sam prošao, i posle toga su hteli da imamo drugi krug sa više tehničkih pitanja i pair programmingom, ali sam zbog druge ponude i sporog procesa obaveštavanja od strane HR-a ljubazno odbio. Mislim da je inace firma OK za rad, tako da savetujem ako imate malo više strpljenja i vremena, slobodno konkurišite :)
Korisno? 10
Arhiva | Intervju
19.01.2018
Pozitivno iskustvo

QA Analyst

Prihvatio/la ponudu

Intervju težak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi korak telefonski razgovor sa HR, drugi odlazak u firmu i priča sa HR-om i vođom tima, malo tehničkih pitanja. Treći korak online test sa pretežno teškim i sveobuhvatnim pitanjima, odmah feedback od pregledača. Sve u svemu fantastično iskustvo, vrlo zadovaljan i ljudima i samim procesom.
Korisno? 11