Algotech d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Algotech d.o.o.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Gospođa iz HR me je pozvala telefonom na razgovor. Došao sam u prostorije firme i imao sam razgovor sa tom gospođom i direktorom sektora u kome bih radio. Gospođa je od starta bila vidno neljubazna, a na momente i malo bezobrazna sa raznim pitanjima i komentarima. Ukratno, posle desetak minuta, znao sam da nisam zainteresovan više ni da razgovaram sa njima, a kamoli da radim u toj firmi. Direktor je bio korektniji, mada previše ozbiljan za moj ukus. Predstavili su mi firmu, ali su me udavili tom prilikom jer je to predstavljanje trajalo pola sata. I sa tim direktorom sam imao čudnih momenata gde je, na primer, pokušavao da istraži kako je moguće da sam se prijavio za posao kod njih kada imam posao (kao da je kivan na ljude koji promene posao kad im trenutni dosadi jer kad se to njima desi, upadaju u veliki problem). Nisam imao želju da polemišem s njima jer nisam bio zainteresovan više, samo sam kurtoazno završio razgovor i otišao.
Pitanja sa intervjua
  • Kako je moguće da nisi čuo za nas kada mi postojimo već 15 godina i lideri smo u oblasti komunikacija? Novac, to je jedino što te interesuje, je li tako? Mi tebe primimo, oslonimo se na tebe, druga firma ti ponudi bolje i ti bi nas napustio kao što sad hoćeš da napustiš trenutnog poslodavca?

utisak sa intervjua postavljen: 08.04.2019.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Intervju se sastoji iz dva kruga. U prvom krugu se upoznajete sa HR-om i direktorom softverskog razvoja. Oni vam predstave svoju kompaniju i pojasne čime se sve bave, isto tako se vi predstavite i prokomentarišete projekte na kojima ste radili. Izrazili su interesovanje za jedan moj projekat, tako da su me kroz nekoliko dana pozvali na drugi krug selekcije sa zahtevom da ponesem i prezentujem svoj projekat. Odmah su mi rekli da ću dobiti ponudu na koju sam čekala 3-4 dana i tada je i prihvatila.

utisak sa intervjua postavljen: 27.11.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Junior .Net Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Београд
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Упознавање послодавца са мном, и разговор о техничким темама уз опис програмерског искуства које сам имао.
Pitanja sa intervjua
  • Какво програмерско искуство имате?
  • Од оног са чиме сам радио, .Net и .Net core, да објасним како се разликују.

utisak sa intervjua postavljen: 22.11.2018.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Intervjui sa HR-om i development directorom su bili sasvim korektni. Sastojao se iz prvog kruga - upoznavanje, i drugog, nakon dve nedelje, gde sam prezentovao svoje projekte i sutradan dobio ponudu. Nema tehničkih pitanja i testova već samo procena mentalnog sklopa.

utisak sa intervjua postavljen: 22.11.2018.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Opšti utisak na kraju je veoma loš. Gospodin koji je bio uz HR-a na intervju čim je ušao u prostorio pružio mi je njegovu vizit kartu.. Delovali su tokom intervjua kao ozbiljna firma možda i previše ozbiljna. Taj prvi intervju je protekao u razgovoru šta sam radio u kojim tehnologijama neki moji projekti... Na moje pitanje da li je sledeći intervju tehnički, gospodin mi je naglasio da oni nisu obična IT firma i da kod njih nema tehničkih intervjua već na osnovu dugogodišnjeg iskustva koje mogu pogledati na njegovom LinkedIn profilu može da zaključili koliko ko zna. Od mene su zatražili na osnovu njihovom predstavljanja kompanije da im pošaljem mail da li sam zainteresovan za rad u toj kompaniji a oni će mi u toku sledeće nedelje javiti da li ću ići na taj drugi intervju kakav god bio ili ne. Ljubazno sam im napisao da sam zainteresovam, međutim iako su me ubeđivali da će javiti kakav god njihov odgovor bio pozitivan ili negativan nisam dobio povratnu informaciju.. Toliko o ozbiljnost same kompanije koja zahteva od kandidata samoinicijativu..

utisak sa intervjua postavljen: 11.10.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija ALGOTECH je jedna od vodećih multinacionalnih evropskih korporacija koja pruža telekomunikaciona rešenja institucijama i korporacijama. Algotech je prepoznat kao lider u oblasti kontakt centara i nudi širok spektar proizvoda i usluga koje pomažu korisnicima u rukovođenju telekomunikacijama kompanije putem sofisticiranih telekomunikacionih i IT rešenja. Istorija kompanije ALGOTECH počela je 1992. godine. Danas, kompanija ima ogranke u Srbiji, Mađarskoj, Rumuniji, Češkoj Republici, Slovačkoj i Poljskoj gde uspešno posluje već niz godina. Dobitnici smo nagrade priznate revizorske kuće Deloitte – Technology Fast 50 – Central Europe za najbrže rastuće IT kompanije u regionu. 

Algotech je rezultatima, znanjem i iskustvom zaslužio AVAYA PLATINUM Business Partner sertifikat, a takođe posedujemo sertifikate "Gold Partner" kompanija Nice, Extreme Networks i Audicodes. Algotech je član internacionalne grupe InOne. Kompanija je pozicionirana  kao jedan od glavnih sistem integratora čija se poslovna politika zasniva na kreiranju i razvoju rešenja po meri korisnika. Podrška svim rešenjima se bazira na portfoliu raznovrsnih usluga uključujući savetodavne predloge za rešenja u okviru kompanije, integraciju sistema i servisnu podršku, kao i konsultantske usluge, obuke i treninge.

Danas je ALGOTECH važan partner i dobavljač velikom broju svetski renomiranih kompanija. Kompanija je dospela na ovu poziciju zahvaljujući apsolutnoj pouzdanosti svojih proizvoda svetske klase, kvalitetu implementiranih rešenja i pouzdanošću pruženih usluga koje podržava dugogodišnji stabilan tim, velikim investicijama u konsultantsko usavršavanje, konzistentnoj metodologiji i korporativnoj kulturi zasnovanoj na potrebama i zadovoljstvu korisnika.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ALGOTECH
Adresa
Požeška 60
Datum osnivanja
12.01.1992.
PIB
101833416
Matični broj
07791640
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU ALGOTECH DOO, BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
2630 Proizvodnja komunikacione opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Bakoč - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija