Aircall

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

233 Park Ave S, Floor 11, Njujork, Njujork 10003, Sjedinjene Američke Države
učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 201-500

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Aircall je telefonski sistem za moderno poslovanje. Glasovna platforma u potpunosti zasnovana na oblaku koja se neprimetno integriše sa popularnom produktivnošću i alatima službe za pomoć koje radna mesta već koriste, Aircall je napravljen da telefonskom podrškom učini lako upravljanje, kao i bilo kojim drugim poslovnim procesom - dostupan, transparentan i zajednički. Aircall veruje da je glas najmoćniji način komunikacije sa kupcima, potencijalnim klijentima, kandidatima i kolegama, a osmišljen je da ukloni glavobolju iz onog što bi trebalo da bude divan trenutak ljudske veze. Aircall je osnovan 2014. godine i prikupio je preko 100 miliona dolara. Sa sedištem u Njujorku i Parizu, kompanija ima preko 300 zaposlenih.


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Aircall sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška