Adriatic.hr d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Turistička agencija Adriatic.hr osnovana je 2000. godine u Splitu. Mi smo jedna od vodećih turističkih agencija u Hrvatskoj u pružanju online usluga. Naše iskustvo je uvek bio najbolji putokaz za dalji napredak, kao i za obogaćivanje naše ponude, poboljšanje našeg sajta i podizanje kvaliteta naših usluga. Smatramo da je danas agencija punopravni nosilac svog motoa "najkraći put do Jadrana". 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Front-end Web Developer

Split, Hrvatska  • Rok: 06.03.2020

Dobro poznavanje JavaScripta. Poznavanje JavaScript librarya poput Reacta i jQuery. JavaScript build alati: webpack, Babel HTML5, CSS3... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija