Acumenics d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Bulevar Arsenija Čarnojevica 108/2, 11000 Beograd, Srbija
učitavanje...


14 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 104530655
Matični broj: 20172959
Predstavništvo u Srbiji: Bulevar Arsenija Čarnojevica 108/2, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Acumenics d.o.o. Beograd je kompanija koja pruža usluge i proizvode iz sfere informacionih tehnologija, koji uključuju upravljanje projektima, razvoj i održavanje softvera, Quality Assurance poslovnu analitiku itd.

Naš osnivač je kalifornijska kompanija Profit Concepts International (www.profitconcepts.com) koja posluje još od 1990. godine i danas pruža usluge klijentima širom SAD-a, Evrope, Azije i Australije. Naši klijenti su kompanije iz različitih domena poslovanja koji uključuju finansije, prodaju, proizvodnju, upravljanje projektima, planiranje, poslovnu inteligenciju, socijalne mreže.

Naš zajedničiki poslovni cilj je jednostavan: svojim klijentima pružamo vrhunske stručne konsultantske usluge u domenu kako identifikacije, odabira i kreiranja, tako i implementacije i održavanja najoptimalnijih rešenja koja će obezbediti dugoročni uspeh u poslovanju i visok povrat investicije. Za nas ne postoje mali klijenti i mali projekti, radimo uvek u timu sa klijentima i naš uspeh se uvek vezuje za uspeh klijenta.

Ovakvim pristupom smo omogućili našoj kompaniji da se od svog osnivanja 2006. godine uspešno širi i razvija, osvaja nove tehnologije, domene poslovanja, i nove velike klijente.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Acumenics d.o.o.

.NET developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug je bio sa osobom iz HR, koja je delovala odsutno tokom celog razgovora. Nije imala ispred sebe niti moj CV, niti je beležila bilo šta što sam rekao. Izgleda je jedino bilo bitno da HR predstavi firmu i da me provede kroz prostorije (koje su nažalost bile u lošem stanju, stara zgrada iz nekog soc-komunističkog perioda). Drugi krug je bio tehnički intervju. Krajnje neobičan razgovor, jer bilo prisutno 6 osoba (direktor, HR, par team leader-a i senior programeri), plus ja, na intervjuu. Prvo su se svi oni predstavili, ko šta radi i za šta su zaduženi. Zatim smo prošli kroz moj CV, sve pozicije i projekti na kojima sam radio. Onda je svako pitao po nešto, iz raznih oblasti - od frontend-a, backend-a, baza, servisa... Jedan kraći deo intervjua je bio na engleskom, čisto da vide koliko vladam jezikom. Treći krug je bio razgovor sa vlasnikom firme, naš čovek koji živi u Americi, putem Skype-a u njihovim prostorijama. Razgovoru je prisustvovao i direktor firme. Moje predstavljanje i deo razgovora o iskustvu je bio na engleskom. U drugom delu je vlasnik još jednom ukratko predstavio firmu. Na kraju razgovora smo pričali o finansijskim uslovima. Na kraju nisam dobio nikakav odgovor s njihove strane, iako su rekli da će se javiti. Krajnje neprofesionalno, s obzirom da sam prošao kroz sve krugove selekcije.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ACUMENICS
Adresa
Lipa 20, Beograd-Čukurica
Datum osnivanja
17.05.2006.
PIB
104530655
Matični broj
20172959
Poslovni naziv
ACUMENICS DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4619 Posredovanje u prodaji raznovrsnih proizvoda
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Srđan Kovačević - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Acumenics d.o.o. sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška