AIR Serbia a.d.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije AIR Serbia a.d.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
2
beneficije

2
mogućnost napredovanja

2
balans između karijere i privatnog života

Stariji programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od deset godina
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nema
Zamerke kompaniji
Sve se svodi čiji je ko čovek. Šta radiš i kako radiš je nebitno
ne preporučujem
utisak postavljen: 14.11.2017.

DBA Team Leader

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd / Novi Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Poprilično neprofesionalno ponašanje kompanije koja bi trebala da važi za jednu od najprofesionalnijih. 3 kruga selekcije/razgovara, nakon čega mi obećavaju odgovor "do kraja nedelje" koji nisam dobio. Još na prvom je bilo govora o zaradi, da bi mi na trećem rekli da su moja očekivanja veća od onoga što oni mogu da ponude. Par dana kasnije dobijam odgovor mail-om, iako je do sada svaki razgovor bio preko telefona, ali verovatno da bi izbegli moguću neprijatnu situaciju mi javljaju da je "proces selekcije za ovu poziciju u ovom momentu odložen".

utisak sa intervjua postavljen: 27.07.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Air Serbia je nacionalni vazduhoplovni prevozilac Republike Srbije. Naše osnovne delatnosti su prevoz putnika i robe na redovnim i čarter letovima, obuka posada i vazduhoplovnog osoblja i druge poslovne aktivnosti. Obavljamo saobraćaj prema više od 30 evro-mediteranskih i bliskoistočnih destinacija, direktno sa našeg matičnog matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu.

Osim toga, nudimo prevoz do prekookeanskih i međunarodnih destinacija u Aziji, Australiji i Americi, posredstvom naših code share partnera i našeg partnera sa akcijskim kapitalom, kompanije Etihad Airways, nacionalnog avioprevozioca Ujedinjenih Arapskih Emirata.Kao integralni deo infrastrukture nacionalnog vazduhoplovstva, Air Serbia igra ključnu ulogu u razvoju saobraćaja i turizma u Srbiji, a samim tim i u celokupnoj privredi države. Air Serbia je članica Međunarodnog udruženja za vazdušni saobraćaj (IATA). Takođe je jedna od prvih vazduhoplovnih kompanija koja je dobila IATA sertifikat o bezbednosti 2005. godine. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Expert Data Science

Beograd  • Rok: 11.10.2019

Bachelor's degree (VII) preferable in statistics, math, computer science, or economics. Minimum 2 years of work experience in field of analysis and data science. Knowledge of Python and SQL. Computer skills (Word, Excel, Power Point, Internet)... (pročitaj oglas)

ERP Project Manager

Beograd  • Rok: 09.08.2019

College / University degree (VI/VII). 5 years’ relevant work experience. English – advanced level. Prior experience in ERP system implementation management for large clients. Computer skills – excellent (Excel, Power Point, Word, Internet)... (pročitaj oglas)

IT Business Analyst for Flight Operations

Beograd  • Rok: 23.08.2019

College/ University degree (VI/VII). Minimum 3 years of work experience. Computer skills (Word, Power Point, Excel - advanced, Internet). Knowledge of Structured Query Language (SQL). Knowledge of relational databases... (pročitaj oglas)

IT Network Administrator - Team Leader

Beograd  • Rok: 30.07.2019

Installation and support for LAN, WAN, network segments, Internet, Intranet systems. Installation and maintenance of network hardware and software... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Air SERBIA
Adresa
Jurija Gagarina 12
Datum osnivanja
29.02.1992.
PIB
100001765
Matični broj
07044275
Poslovni naziv
Akcionarsko društvo za vazdušni saobraćaj Air SERBIA Beograd
Delatnost kompanije
5110 Vazdušni prevoz putnika
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Dane Kondić - Generalni direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija