ACME Software d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije ACME Software d.o.o.

.NET developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Dobio sam poziv od vlasnika gde smo razgovarali o potrebama kompanije i mojim ličnim veštinama. Izuzetno korektan poslodavac koji pre svega gleda ljudske kvalitete i usklađuje potrebe kompanije sa potrebama potencijalnog kadra. Obavili smo jako iskren razgovor i obojica zaključili da moje trenutno angažovanje ne bi bilo dobro ni za kompaniju ni za mene zbog mojih nedostataka u pre svega domenskom znanju projekata na kojim oni rade. Vlasnik je gledao i kako da mi pomogne pa me je preporučio drugoj firmi odnosno svojim poznanicima. Koliko sam čuo kod njih se retko dešava da neko napusti kompaniju što mi govori da je atmosfera odlična. Moja lična preporuka za nekoga ko konkuriše u ovoj kompaniji je da bude krajnje iskren i pre svega normalan i neiskompleksiran čovek.

utisak sa intervjua postavljen: 08.02.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće ACME Software osnovano je 2008. godine u Novom Sadu, Srbija. Pretežna delatnost ove kompanije je računarsko programiranje. 

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ACME SOFTWARE
Adresa
Miroslava Antića 7
Datum osnivanja
09.04.2008.
PIB
105533380
Matični broj
20406224
Poslovni naziv
ACME SOFTWARE DOO ZA KOMPJUTERSKE USLUGE NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Dimitrijević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija