A51 d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije A51 d.o.o.

  (2 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.5
beneficije

3
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Customer Support


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Sam proizvod, koji ima perspektivu.
Zamerke kompaniji
Sve ostalo. Džaba proizvod sa perspektivom kada ga vode egomanijaci sa nula razumevanja ka savremenom poslovanju. Prodavanje magle, od samih "obećanja" tokom intervjua do samog rada. Sama ekipa sa kojom treba da se radi... Nikom ne poželeti ni 5 minuta u tom okruženju.
ne preporučujem
utisak postavljen: 05.10.2019.

Programer

Miroslav G., Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Objašnjeno mi je kakva bi bila moja uloga u firmi i zatražili su od mene da im pošaljem neki svoj programski kod. Nije bilo tehničkih pitanja na intervjuu.

utisak sa intervjua postavljen: 19.09.2015.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Opušten rad, pozitivna atmosfera, besplatna hrana i piće, korektan odnos prema zaposlenima. Dosta se značaja pridaje kvalitetnom pisanju koda, tako da u ovoj firmi možete dosta naučiti i napredovati.
Zamerke kompaniji
Plata niža od prosečne. U vreme dok sam radio u ovoj firmi nije postojala osoba koja bi bila direktno zadužena za vrednovanje rada i zalaganja zaposlenih.
preporučujem
utisak postavljen: 19.09.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

A51 d.o.o. je softverska kompanija iz Novog Sada, Srbije. Kompanija je počela sa radom u leto 2007. godine, sa ciljem razvoja i podrške komercijalne verzije ActiveCollab-a, uz zadržavanje osnovnih vrednosti sistema – otvorenosti i fleksibilnosti. Razvijajući se, u početku kao sporedni projekat jedne osobe, A51 ActiveCollab sada iziskuje puno radno vreme posvećenog tima programera. Mi razvijamo rešenja koje timski rad čine ugodnijim i produktivnijim. Verujemo da nam projekti uspevaju zbog dobre komunikacije i marljivog rada.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Software Developer

Novi Sad  • Rok: 04.10.2019

Timsko istraživanje, eksperimentisanje, učenje, a zatim i unapređivanje našeg postojećeg koda. Unapređivanje postojećih funkcionalnosti ili razvijanje nove... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Novi Sad  • Rok: 04.10.2019

Prebacivanje raznih servisa na AWS. Počeli bismo od manjih servisa, ali nam je želja da u narednih par godina prebacimo sve što se prebaciti može... (pročitaj oglas)

Scrum Master

Novi Sad  • Rok: 12.10.2019

Pomoć timu i kompaniji u razumevanju i primeni agilnih vrednosti, principa i tehnika kako bi isporučivali vrednost krajnjim korisnicima... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Novi Sad  • Rok: 04.09.2019

Prebacivanje raznih servisa na AWS. Počeli bismo od manjih servisa, ali nam je želja da u narednih par godina prebacimo sve što se prebaciti može... (pročitaj oglas)

Software Developer

Novi Sad  • Rok: 07.08.2019

Timsko istraživanje, eksperimentisanje, učenje a potom unapređivanje našeg postojećeg koda. Da unapređujete postojeću funkcionalnost ili razvijate novu. Direktan rad sa našim dizajn timom i učestvovanje u donošenju odluka... (pročitaj oglas)

Technical Support Agent

Novi Sad  • Rok: 16.08.2019

Help out customers who experience technical issues. Assist other members of the Customer Care Team who are helping out customers with technical issues... (pročitaj oglas)

Customer Care Agent

Novi Sad  • Rok: 16.08.2019

A51 d.o.o.: Customer Care Agent. Answering our customers’ questions with timeliness and good cheer; using email, chat, solely phone to show them the path to Active Collab glory... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
A51
Adresa
Novosadskog Sajma 4A/30
Datum osnivanja
11.02.2008.
PIB
105429770
Matični broj
20381612
Poslovni naziv
A51 DOO ZA PROIZVODNJU KOMPJUTERSKIH PROGRAMA I SOFTVERSKI INŽENJERING NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ilija Studen - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija