O kompaniji
25
Iskustva
11
Plate
2
Poslovi
A1 Srbija d.o.o. logo

A1 Srbija d.o.o.

3.7

O nama

Mi smo A1 tim u kome vredno radi preko 1500 stručnjaka raznih profila. Deo smo A1 Telekom Austrija Grupe koja posluje u 7 zemalja, zapošljava oko 19.000 ljudi i pruža usluge za oko 25 miliona korisnika. Zemlje u kviru kojih A1 posluje su Austrija, Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Bugarska, Belorusija i Srbija.

Svoje korisnike osnažujemo tehnologijama koje im omogućavaju da kreiraju ona iskustva koja žele da žive. Naša tim je posvećen pružanju najboljeg korisničkog iskustva i kreiranju rešenja koja obogaćuju živote 2.3 miliona naših korisnika.

Slogan našeg brenda „Od tebe počinje“ za nas je više od slogana – to je naš DNK, filozofija života i rada koja svakog pojedinca poziva na akciju, promenu, delanje u pravcu željenih promena u poslu ali u našoj široj zajednici.

PROCES SELEKCIJE

Proces selekcije za pozicije u okviru IT sektora u Vipu, najčeše se obavlja u dva ili tri kruga, a traje okvirno oko mesec dana od trenutka prikupljanja prijava kandidata. U prvom koraku, tokom pregleda biografija, vrši se procena koliko se veštine koje pozicija zahteva poklavaju sa veštinama navedenim u biografiji kandidata. Nakon odabira biografija kandidata koji ispunjavaju kriterijume navedene u oglasu, organizuje se sledeći korak u selekciji a to je intervju sa predstavnicima HR tima i predstavnicima tima gde je pozicija upražnjena (liderom tima i/ili nekim od članova tima). Treći korak u procesu selekcije najčešće je test znanja kreiran za specifičnu poziciju, čiji je cilj provera nivoa znanja neophodnih za obavljanje posla. Tokom procesa selekcije, važno nam je da kandidati imaju informacije o njihovom statusu tokom selekcije, te se trudima da im te informacije pravovremeno i šaljemo. Bez obzira na ishod procesa, svi kandidati dobijaju povratnu informaciju o ishodu selekcije.

VRH poslodavac 2022 - top 20

Tech stack

SQL PL/SQL Unix Linux Shell Scripting Web Services SOAP REST JSON XML SoapUI Apache HTTP Tomcat Diameter Wireshark Jenkins IP/Networking HTML CSS JavaScript PHP Java .NET TIBCO Drools

Beneficije

“Family Friendly” pogodnosti

Privatno zdravstveno osiguranje

Privatno penzijsko osiguranje

Voće, kafa, sokovi

Sportsko-rekreativne aktivnosti

Interni događaji

Fleksibilno radno vreme

Fit Pass

Nagrade, bonusi, pokloni

Naši ljudi

Milena Rajković

HR partner

Galerija

APR

Broj Zaposlenih

1000

Profit i Prihod

Kontakt

Milutina MIlankovića 1ž, 11070 Novi Beograd, Srbija
060 1234