5.com d.o.o.

5.com d.o.o.

0 6

Kontakt

Adresa Ilije Stojadinovića 22, 11030 Beograd, Srbija
PIB 105917685
MB 20489197
Predstavništvo Ilije Stojadinovića 22, 11030 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

5.com d.o.o. je osnovan 2006. godine kao preduzeće koje se bavi usko specijalizovanim razvojem softvera u oblasti ugostiteljstva. Od samog starta vizija osnivača je da korisnicima ne isporučujemo samo informacione sisteme, već da im pružimo kompletnu uslugu na jednom mestu. Vremenom su korisnici prepoznali našu ideju da suvoparnu prodaju softvera zamenimo uslugom "All In One" gde korisnik može sve naći na jednom mestu - upravljanje projektom, implementaciju, informacione sisteme, POS opremu, fiskalnu opremu, održavanje i servis.

Daleko od sveta eksternog finansiranja, deonica i bankarskih menica, 5.com d.o.o. je postalo jedna od najvećih IT privatnih preduzeća u ugostiteljskoj industriji. Mi sebe vidimo kao konzervativne pružaoce usluga sa interesom stvaranja sigurnih i dugoročnih projekata, korisnika i radnih mesta.

Mi smo uvek bili zainteresovani za proširenje i usavršavanje naših znanja tokom godina kroz širenje oblasti delovanja i raznolikost. To znači da 5.com d.o.o. sada pruža dodatne usluge u sektoru razvoja informacionih tehnologija za embedded sisteme, pos sisteme, mobilne uređaje i veb tehnologije.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije 5.com d.o.o.

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv 5.COM
Poslovni naziv 5.COM DOO BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Ilije Stojadinovića 22
Datum osnivanja 31.12.2008.
PIB 105917685
MB 20489197
Zakonski zastupnici
Ivan Petek - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu