20.10.2020. ·
1 min
· [ Vreme: petak, 13.11.2020. 13h ]

Drugi po redu AWS Discovery Day

HelloWorld
0
Drugi po redu AWS Discovery Day

Semos Education Vas poziva na drugi AWS Discovery Day, 13. novembra u 13 časova! Upoznajte Amazon Web Services i rad sa cloud tehnologijama uz zvaničnog AWS trening partnera za Srbiju.

AWS Discovery Day je besplatan jednodnevni trening osmišljen od strane AWS-a namenjen svima koje zanima kako da započnu svoju AWS avanturu. Cilj ovog online treninga je da Vas uvede u osnovne koncepte AWS Cloud Computing-a i njegove osnovne infrastrukturne servise. Po drugi put imate priliku da slušate zvaničan uvod u AWS na srpskom jeziku, od strane AWS sertifikovanog instruktora. Zbog velikog interesovanja i Vaše bezbednosti, ovaj trening će se održati putem online video konferencije. Ovaj događaj je posebno važan za sve one koji se prvi put upoznaju sa AWS servisima, za poslovnu i HR zajednicu, kao i za korisnike koji su tek nedavno započeli da istražuju mogućnosti AWS-a.

AWS Discovery day je besplatan, ali je broj mesta ograničen i registracija je obavezna. Svoje mesto možete obezbediti registracijom do 11. novembra.

Za sve dodatne informacije, kliknite na link.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja