Blog Autori Bojana Ćirić
Bojana Ćirić

Bojana Ćirić

44

Smišlja načine da super moći marketinga usmeri ka onima koji traže posao - da pronađu prave oglase za posao i rade na unapređenju svojih veština za traženje posla. Voli da piše, povremeno preteruje i istražuje zašto se ljudi ponašaju baš na određeni način.

Svi tekstovi autora

29.04.2021. ·
1 min

Više od 1200 prilika za iskusne IT kandidate na HelloWorld.rs: Mediori i seniori traženiji nego ikad

Od blizu 1400 oglasa za posao na sajtu HelloWorld.rs, 1200 je namenjeno kandidatima sa višegodišnjim radnim iskustvom. Poslodavci su u potrazi sa iskusnim kandidatima, pa tako seniore i mediore najveća ponuda očekuje u oblasti Programiranja, Menadžmenta, Sistemske administracije i QA.  (više)

27.04.2021. ·
1 min

Započni svoj IT put: Više od 150 poslova za početnike čeka te na HelloWorld.rs

Ako si u potrazi za praksom ili prvim zaposlenjem u IT svetu, na pravom si mestu! Više od 150 prilika za zaposlenje čeka juniore na HelloWorld.rs. Pogledaj nedeljni presek oglasa za posao i pronađi nešto za sebe.    (više)

23.04.2021. ·
1 min

Možda baš ovde leži tvoja šansa: Pronađi novi posao među 1390 oglasa na HelloWorld.rs

Trenutno se na sajtu HelloWorld.rs nalazi više od 1390 oglasa za posao. Najveća ponuda je u oblasti Programiranja i Sistemske administracije, sledi Menadžment, QA i Podrška. Kao i prethodne nedelje, poslodavci najviše traže kandidate sa iskustvom, pa je za mediore dostuno više od 850 prilika, dok je za seniore taj broj oko 450.  (više)

21.04.2021. ·
1 min

Potraži svoju prvu priliku među 140 oglasa za juniore na HelloWorld.rs

Ove nedelje te na sajtu HelloWorld.rs čeka više od 140 oglasa za juniore. Bilo da imaš tek malo iskustva, ili ga nemaš uopšte, verujemo da ćeš pronaći nekoliko pozicija koje su ti interesantne.  (više)

20.04.2021. ·
1 min

IT Čajanka – Juniori pitaju seniore

Dragi juniori i svi koji se tako osećate u nekoj od IT oblasti, u ponedeljak, 26. aprila organizujemo IT Čajanku gde ćete imati priliku da čujete “tajne zanata”. Čajanka se održava putem Zoom platforme sa početkom u 18h. (više)

16.04.2021. ·
1 min

Čekaš pravu priliku? Potraži posao među 1400 oglasa na HelloWorld.rs

Na HelloWorl.rs trenutno je dostupno više od 1400 prilika za zapooslenje! Najveća ponuda poslova je u oblasti Programiranja, Sistemske administracije, Menadžmenta i QA. Poslodavci najviše traže kandidate sa iskustvom, pa je tako najveća ponuda za meriode i zatim seniore, a manja za juniore. Zato za početnike imamo poseban nedeljni presek oglasa za posao.   (više)

16.04.2021. ·
1 min

ITkonekt Dev Days: prilika da čujete svetske IT eksperte

HelloWorld.rs kao najveća domaća IT zajednica i vodeće mesto za zapošljavanje IT kandidata, nastavlja dugugodišnju uspešnu saradnju sa IT-konektom.  (više)

13.04.2021. ·
1 min

Više od 150 prilika za početnike čeka te na HelloWorld.rs

Znamo da prvi posao (ili praksu) nije lako pronaći. Zato smo se odlučili da ti izdvojimo po 5 oglasa za juniore iz kategorija sa najvećom ponudom. Najveća je ponuda u oblasti Programiranja, slede Prakse, pa Sistemska administracija i QA. (više)

09.04.2021. ·
1 min

Želiš promenu? Pogledaj ponudu IT poslova na HelloWorld.rs!

Ako ti se čini da je “komšijina trava zelenija” i da je tvojim kolegama u drugim firmama bolje nego tebi na trenutnom radnom mestu, na pravoj si adresi – pogledaj nedeljni presek oglasa i pronađi priliku za sebe. Uz to, saznaj dodatne informacije o poslodavcu koji ti je interesantan u rubrici IT Insajder. (više)