O kompaniji
11
Iskustva
5
Plate
1
Poslovi
OTP banka logo

OTP banka

4.3
14.03.2022.

Vrednosti koje negujemo u OTP banci

Helloworld

Važno nam je da naši zaposleni dele i promovišu iste vrednosti kako bismo sigurnim korakom zajedno koračali ka uspehu.

Kada znaš gde ideš, znaš i vrednosti koje vode ka uspehu:

Kada si usmeren na klijente

Dobro je kada znaš svoju ulogu u kreiranju iskustva za klijente i uticaja koji imaš na njihovo zadovoljstvo. Pažljivo slušamo sve klijente, da bismo razumeli njihove potrebe i kreirali rešenja koja im najviše odgovaraju, jer je dugoročan odnos sa njima – naš prioritet. (naša vodilja)

Znaš da je inovativnost prednost

Dobro je kada znaš da tragaš za novim idejama, boljim, efikasnijim i drugačijim rešenjima. Znatiželjni smo i otvoreni za nove ideje i netipične pristupe. Težimo da se stalno usavršavamo, da inspirišemo jedni druge, prihvatamo promene kao korak napred, usuđujemo se da eksperimentišemo i učimo kroz iskustvo.

Gde je efikasnost naš način

Dobro je kada znaš gde si i kako da brzo i uspešno stigneš do svog cilja. Negujemo kulturu kontinuiranog unapređenja, idemo malim promenama do velikih poboljšanja. Težimo da uz optimalne resurse ostvarimo maksimalni rezultat. Radimo na način koji nam omogućava da brzo i kvalitetno odgovorimo na zahteve naših klijenata.

Ideš putem saradnje sa kolegama

Dobro je kada znaš gde ideš, a važno je i sa kim, jer kada sarađuješ sa kolegama i put je lakši. Slušamo jedni druge, razmenjujemo mišljenja i znanja, uvažavamo različitosti i gradimo odnos poverenja. Sagledavamo stvari iz različitih perspektiva kako bismo unapredili međutimsku saradnju. Vodimo računa jedni o drugima i negujemo timski uspeh kroz individualnu izvrsnost, jer znamo da svi idemo ka zajedničkom cilju.

Posetite profil OTP banke i saznajte više o poslodavcu!

Galerija