O kompaniji
17
Iskustva
10
Plate
Poslovi
Sipod DOO logo

Sipod DOO

4
06.03.2023.

Task Inspector - Novi Sipodov proizvod

U proteklih nekoliko meseci, naš tim je vredno radio na stvaranju proizvoda koji bi rešio problem procesa prijave kvarova i različitih problema kao i praćenja procesa njihovog rešavanja, prevashodno u hotelijerskoj, građevinskoj i medicinskoj industriji. Zadovoljstvo nam je da najavimo da uskoro izlazi MPV našeg proizvoda koji smo nazvali Task Inspector i koji će, nadamo se, naći široku primenu u upravljanju različitim zadacima koje službe održavanja mogu imati na terenu.

Task Inspector predstavlja sveobuhvatno rešenje za pametnije, brže i efikasnije praćenje i rešavanje problema i kvarova. On pojednostavljuje proces održavanja i omogućava timovima da efikasno obavljaju svoj posao na terenu. Softver pruža centralizovanu platformu za sve zadatke vezane za održavanje i na taj način povećava transparentnost i poboljšava saradnju među članovima tima. Task Inspector je jednostavan za korišćenje i dostupan je kao desktop i mobilna aplikacija, tako da korisnici mogu lako da mu pristupe uvek i svuda.

Jedna od ključnih prednosti Task Inspector-a je to što korisnicima omogućava da upravljaju radnim nalozima i prate ih u nekoliko klikova. To omogućava lako kreiranje i dodeljivanje zadataka. Korisnici primaju obaveštenja kada im je zadatak dodeljen i prate status svojih dodeljenih zadataka. Softver takođe omogućava lako izveštavanje, gde korisnici mogu odabrati preciznu lokaciju i predefinisani tip problema kako bi pojednostavili otklanjanje kvarova i ubrzali vreme reagovanja na problem.

Task Inspector pokriva širok spektar industrija i objekata, uključujući hotele, gradilišta i zdravstvene ustanove. Softver je dizajniran da poveća produktivnost, smanji troškove i uštedi vreme. Pametna obaveštenja pomažu članovima tima da nikada ne propuste dodeljeni zadatak.


Task Inspector pojednostavljuje komunikaciju među članovima tima i obezbeđuje više odgovornosti i brže vreme reagovanja. Uz pomoć funkcija kao što su ažuriranje na licu mesta, fotografije kao dokazi i zadaci koje je lako pratiti, Task Inspector čini upravljanje održavanjem lakim. Njegov jednostavan korisnički interfejs, mobilni i web pristup i prilagodljive funkcije čine ga neophodnim alatom za sve one koji žele da pojednostave procese održavanja.

Posetite profil kompanije Sipod DOO.

Galerija