O kompaniji
28
Iskustva
6
Plate
1
Poslovi
Telesign d.o.o. logo

Telesign d.o.o.

4.7
01.09.2022.

S01, E02: nastavak širenja Telesign tima

Helloworld

Krajem prošle godine objavili smo prvi blog tekst ove vrste i u njemu najavili kako ćemo vas periodično izveštavati o novitetima i ostvarenjima Telesigna. Kako je već prošlo malo više od polovine godine, a mi ne možemo biti ponosniji na naše poslovne uspehe, nestrpljivi smo da iste podelimo sa svima vama.

Verujemo da ste do sada imali prilike da se susretnete sa nama na društvenim mrežama, popularnim sajtovima za zapošljavanje, a ako još uvek niste sigurni čime se sve bavimo, koje proizvode razvijamo i na koji način pomažemo našim klijentima, ostavljamo link na kojem možete više da se informišete: https://www.telesign.com/products

Isto tako, verujemo da znate da pomoću naših proizvoda štitimo korisnika na internetu i sprečavamo bilo kakvu vrstu krađe, prevare i zloupotrebe online naloga.

Nije na odmet da se još jednom podsetimo koje tehnologije koristimo, a pomoću kojih unapređujemo proizvode i pomažemo klijentima: Python, PHP, C++, Java, Scala, R, Various AWS Services, MS SQL, PostgreSQL, MySQL, Cassandra, Redis, RabbitMQ.

Sada kada smo vas malo podsetili, ili ako do sada niste imali prilike da se susretnete sa nama, uputili u sve čime se bavimo, vreme je da sa vama podelimo uspehe koje smo ostvarili u prvoj polovini ove godine.

1. Telesign timu se od početka 2022.godine pridružilo više od 90 novih kolega i trenutno nas u Srbiji ima nešto više od 370. Ponosni smo na činjenicu da od početka godine imamo 20 internih transfera, odnosno kolega koji su nastavili da se razvijaju u okviru drugih timova u kompaniji.

2. Ove godine ponovo organizujemo program letnjih praksi, a sedam novih kolega su se kao praktikanti pridružili našim Engineering i Data Science timovima. Tokom dva meseca, koliko program praksi traje, imaće priliku da svoje znanje stečeno na fakultetu primene u praksi na realnim projektima u okviru svojih timova. Svako od njih ima kako podršku tima, tako i mentora tokom celog programa.

3. Projekat unapređenja brenda i vizuelnog identiteta smo uspešno završili, a na sledećem linku možete videti i poslušati o našem novom vizuelnom identitetu: https://www.youtube.com/watch?v=LxaR05xqFN4&t=6s

4. Sredinom jula imali smo priliku da se u Beogradu okupimo zajedno sa kolegama iz drugih regija i da od našeg CEO-a, Joe Burtona čujemo dokle smo kao kompanija stigli, kako napredujemo i kakvi su nam dalji planovi i ciljevi. Jedan od planova jeste dalje širenje u Azija-Pacifik regiji.

U prošlom tekstu smo pomenuli koliko nam je balans između privatnog i poslovnog života naših zaposlenih važan i ponovo ove godine tokom leta organizujemo Summer Fridays što znači da petkom radimo do 13h i imamo više vremena na raspolaganju za sebe i svoje najbliže.

Za svoje zaposlene napravili smo tri modela rada kako bi svako mogao da odabere opciju koja mu najviše odgovara. Opcije koje smo napravili su sledeće: Fully Remote – u potpunosti rad od kuće, Office First – rad iz kancelarije i Hybrid koji je mešavina prethodna dva i ukoliko se odabere podrazumeva da bi osoba trebalo minimum jednom nedeljno da radi iz kancelarije.

Ove modele rada zadržavamo i svako će posle određenog perioda moći da revidira svoj izbor i ukoliko želi, promeni model rada.

Pored ovoga što smo naveli, od početka godine učestvovali smo na konferencijama, gostovali u podcastu, kroz blog tekstove pojasnili kako su neke pozicije kod nas organizovane. Do kraja godine očekuje nas mnogo toga, poput učešća na Heapcon konferenciji, čiji smo zlatni pokrovitelj, organizovanje meet up-a, snimanje videa, ali ne brinite, o svemu tome ćemo vas na vreme obavestiti, pratite nas i čitajte o novitetima na LinkedInu.

Naravno, i dalje širimo timove u Telesignu i sa vama delimo link na kojem možete pronaći sve trenutno otvorene pozicije: https://www.telesign.com/careers/open-positions

Ukoliko i ti želiš da postaneš deo nas, prijavi se na neku od trenutno otvorenih pozicija.

Svakako, krajem godine pišemo još jedan blog tekst u kojem ćemo sumirati celu godinu. Dosta stvari je još pred nama do kraja godine, a ako nas vidite na nekoj konferenciji, poput Heapcona na kojem ćemo uskoro učestvovati, posetite naš štand, radujemo se da vas upoznamo.

Posetite profil kompanije Telesign d.o.o.

Galerija