O kompaniji
26
Iskustva
6
Plate
2
Poslovi
Telesign d.o.o. logo

Telesign d.o.o.

4.5
30.12.2021.

S01 E01: Širenje TeleSign tima, S02 uskoro opširnije

Helloworld

Još jedna godina se uskoro završava i u skladu sa tim, kao People tim TeleSigna, odlučili smo da na kratko zastanemo, osvrnemo se i rezimiramo zanimljivosti i uspehe na koje smo najponosniji u ovoj 2021. godini. Naravno, iskoristićemo priliku i da vam približimo TeleSign.

Hajde da krenemo od same kompanije. Verovatno ste imali priliku da nas vidite na popularnim sajtovima za zapošljavanje (poput ovog na kojem čitate ovaj tekst) ili LinkedInu i da se kroz neki oglas više informišete o nama i našim proizvodima. Isto tako, sigurno ste se u svom poslu ili privatno prilikom zaštite različitih naloga na internetu susreli sa terminom 2FA (dvofaktorskom autentifikacijom), ali da li ste nju povezali sa nama, TeleSignom? Davne 2005. godine, kada je kompanija osnovana u Los Anđelesu bili smo pioniri upravo u dvofaktorskoj autentifikaciji iz koje su nastali mnogi naši proizvodi koje danas unapređujemo i razvijamo. I čime se zapravo bavimo? Odlično ste povezali, primarno se bavimo zaštitom korisnika na internetu ili ako ste ljubitelji zvučnijih naziva, Cyber Securityjem. Kako bismo kreirali odgovarajuća rešenja koristimo sledeće tehnologije: Python, PHP, C++, Java, Scala, R, Various AWS Services, MS SQL, PostgreSQL, MySQL, Cassandra, Redis, RabbitMQ.

Verujemo da smo te sada zainteresovali da saznaš više o nama. Ovde možeš više da pročitaš kako o TeleSignu, tako i o našim proizvodima.

Na šta smo najponosniji? Ova godina nam je proletela (verujemo i tebi) i mnoge ciljeve smo ostvarili, pa ćemo iz tog razloga izdvojiti nekoliko dostignuća na koja smo najponosniji. 1. Rast TeleSigna u Srbiji Beogradska kancelarija porasla je za 86 novih zaposlenih i zahvaljujući tome trenutno nas u Beogradu ima malo više od 300 zaposlenih. Najzanimljivije je to što nastavljamo da širimo timove i u 2022. godini i ne planiramo da stanemo. 2. Interni transferi Istakli bismo i da smo za godinu dana imali 33 interna transfera i jako smo ponosni na to što naše kolege imaju sjajne mogućnosti da napreduju i usvajaju nova znanja i veštine ne samo unutar odeljenja u kojima su započeli svoju karijeru, nego i prelaskom na druge, za njih potpuno nove funkcije i pozicije u TeleSignu, na kojima nastavljaju da se kontinuirano usavršavaju i razvijaju. 3. Fleksibilnost u organizaciji rada Kako smo zbog epidemiološke situacije u jednom trenutku svi počeli da radimo od kuće i kako je situacija u toku 2021. godine krenula da se popravlja, odlučili smo da za svoje zaposlene napravimo tri modela rada kako bi svako mogao da odabere opciju koja mu najviše odgovara. Opcije koje smo napravili su sledeće: Fully Remote – u potpunosti rad od kuće, Office First – rad iz kancelarije i Hybrid koji je mešavina prethodna dva i ukoliko se odabere podrazumeva da bi osoba trebalo minimum jednom nedeljno da radi iz kancelarije. Plan nam je da ove modele rada zadržimo i kada se cela epidemiološka situacija stabilizuje. 4. Balans između privatnog i poslovnog života Summer Fridays je jedan od omiljenih benefita naših zaposlenih tokom leta. Od prve nedelje jula do poslednje nedelje septembra, petkom radimo pola radnog vremena. Ideja je da imamo više vremena za sebe i svoje najbliže. Naravno, kao i većina IT kompanija imamo najrazličitije benefite, počev od privatnog zdravstvenog osiguranja, budžeta za različite edukacije, pa do neograničenog pristupa LinkedIn Learning platformi, i mnogih drugih.

Što se planova za 2022. godinu tiče, nastavljamo da učimo, rastemo i obogaćujemo kancelariju u Beogradu. Planiramo da širimo timove, a sve otvorene pozcije na jednom mestu možete da pronađete na našem sajtu.

Pored našeg sajta sve pozicije oglašavamo na vodećim sajtovima za zapošljavanje i putem LinkedIna. Budite slobodni da se prijavite na poslove za koje mislite da se uklapate. Za kraj, želimo vam puno zdravlja i poslovnih uspeha i nadamo se da će neki od vas koji upravo čitate ovaj tekst, u novoj 2022. godini, postati deo TeleSign tima.

Za više informacija o TeleSign timu, pogledaj njihov profil! 

Galerija