O kompaniji
74
Iskustva
35
Plate
Poslovi
Quantox Technology logo

Quantox Technology

3.3
26.10.2022.

Quantox je Pokrenuo Start-up Akcelerator!

Helloworld

QLab je Rođen!

Imati ideje je sjano- ali dobiti znanje kako da pretvorite te ideje u relanost je prelazak na drugi nivo.

QLab Akcelerator je kreiran sa ciljem da podrži sveže ideje, gradi jake timove i bude jezgro za pokretanje inovativnih startapova. Na ovu misiju krećemo od naše kuće!!

Sproveli smo interni poziv za Quantox ljude sa najperspektivnijim start-up idejama kako bismo im dali šansku i svu podršku u transformaciji u digitalna rešenja koja su konkurentna i spremna za plasman na tržište.

Od profesionalnog vođenja i mentorske podrške, specijalizovanih poslovnih zanja, preko umrežavanja i mogućnosti finansiranja- QLab objedinjuje sve važne aspekte u procesu razvoja ideje od nule.

Prijavom ideje, timovi imaju priliku da tokom leta pohađaju tromesečni edukativni program koji im pruža potrebne osnove da zamisao pretvore u uspešan proizvod i dobiju šansu za finansiranje.

Koncepti i timovi sa najvećim potencijalom biće izabrani za program kako bi stekli osnovna poslovna, stručna i tehnička znanja i uputstva od iskusnih mentora iz svih ključnih oblasti potrebnih a pokretanje njihove ideje. Najbolja ideja na završnom prezentovanju dobija i grant of 10.000 EUR za podsticaj daljeg razvoja.

Vođeni misijom da budemo generator internog znanja, veština i ideja s vrednošću i iskorak u eri digitalizacije, kroz QLab Akcelerator težimo da stvaramo okruženje koje podstiče kvalitetne i inovativne pristupe digitalnim izazovima za sve one koji imaju za cilj da idu dalje.

Verujemo u ideje i znanje koje pravi razliku. Uvereni smo da će potencijal ovog programa otkriti izuzetna rešenja naših ljudi i radujemo se mogućnosti budućeg proširenja ovog poduhvata na sve one koji žele da idu korak dalje.

Ne radi se samo o idejama.

Radi se o OSTVARIVANJU IDEJA.

Usudite se da budete inovativni, mi smo tu da vas podržimo!

Posetite profil kompanije Quantox Technology.

Galerija