O kompaniji
5
Iskustva
3
Plate
2
Poslovi
BridTV logo

BridTV

4
06.04.2021.

Proces selekcije i regrutacije kod nas

Helloworld

BridTV je ponosan na svoj efikasan način selekcije kandidata. Zato što cenimo vreme koje nam posvećuju kandidati, a znajući da od velikog broja dobrih prijava ipak procesom selekcije moramo doći do osobe koja najviše odgovara našim potrebama u datom trenutku, trudimo se da u čitavom procesu opteretimo kandidate što je manje moguće.

Nakon objavljivanja oglasa naš HR svakodnevno proverava prijave kandidata i usmerava ih do relevantnih sektora. Kolege iz sektora u roku od jednog dana vrše naredni krug selekcije nakon čega HR kontaktira kandidate.

Kandidatima najpre šaljemo da odrade zadatak za koji im damo sasvim dovoljan rok (jer smo svesni da mnogi od njih imaju posao i rade). Zadatak je usko vezan za poziciju za koju se kandidat prijavljuje.

Ukoliko je zadatak uspešno odrađen, organizuje se intervju koji se obavlja u našim kancelarijama. Ne želimo da naši kandidati prolaze dugačke krugove selekcije pa se trudimo da intervjue završimo u roku od 30 minuta, izuzev ako situacija ne zahteva drugačije.

Nakon intervjua uživo, po donošenju odluke relevantnih sektora, kontaktiramo kandidata koji je odabran za posao ili u određenim slučajevima organizujemo još jedan, finalni krug selekcije.

Proces selekcije u mnogome oslikava i proces rada BridTV - brza i efikasna ekipa ljudi spremna da brzo i uspešno reaguje u skladu sa potrebama klijenata.

Pogledajte trenutno otvorene pozicije, konkurišite i uverite se i sami!

Poseti profil poslodavca.

Galerija