O kompaniji
62
Iskustva
13
Plate
4
Poslovi
Computer Rock d.o.o. logo

Computer Rock d.o.o.

4.1
16.09.2022.

Naši HR principi u borbi za talente

Helloworld

Svi koji se bave regrutacijom i selekcijom su prvo naučili i uverili se da su kandidati “naše blago”. Kandidati, a kasnije i naše kolege.

Na tržištu, koje je poslednjih godina preplavljeno oglasima i ponudama za IT struku, je teško izdvojiti se i biti inovativan.

Kompanije angažuju čitavu vojsku koja će se baviti samo time. Kada kažemo time, mislimo privlačenjem talenata, a zatim druga vojska koja će se baviti zadržavanjem istih.

Mi se trudimo, da vam za početak, pružimo sve relevantne informacije pri prvom kontaktu, a kasnije i više od toga u skladu sa potrebama i mogućnostima.

Kada objavljujemo oglas trudimo se da budemo koncizni i konkretni. U oglasu pišemo, ne samo šta tražimo, nego i šta nudimo, a sve aktuelne pozicije se nalaze na našem sajtu.

Pri prvom kontaktu se trudimo da imamo individualan pristup. Znamo da dobijate nekoliko poruka nedeljno, stoga želimo da nas zapamtite, ali i da budemo informativni. Od nas možete da čujete o procesu, možete da dobijete rang zarade i ponekad nudimo i više modela angažovanja.

Pre samo početka i upoznavanja nam je važno da, osim biografije, vidimo i vaše radove, jer su oni vaš odraz.

Proces smo optimizovati tako da postoji jedan intervju, jer cenimo i vaše i naše vreme. Intervju podrazumeva HR i tehnički deo u kom mi postavljamo pitanja, ali smo isto tako spremni da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Povratnu informaciju dobijate uvek, a ukoliko nemamo finalnu odluku do dogovorenog roka o tome ćete biti blagovremeno obavešteni. Kada je u pitanju povratna informacija, vrlo smo transparentni po tom pitanju, i ako vas zanima kako smo vas doživeli na intervjuu i šta biste mogli da unapredite, rado ćemo vam odgovoriti.

Ukoliko ste se već susreli sa nama i imate preporuku kako da dodatno unapredimo ceo proces, otvoreni smo da vas čujemo. Javite nam se na hr.belgrade@computerrock.com

Posetite profil kompanije Computer Rock d.o.o.

Galerija