O kompaniji
99
Iskustva
29
Plate
35
Poslovi
Luxoft logo

Luxoft

4.8
26.01.2023.

Meetup za C/C++ profesionalce: TDD pristup i održivi kod

Helloworld

Prvi LoGeek Night online meetup ove godine posvećen je trenutno aktuelnim C/C++ temama: Test-Driven Development (TDD) pristupu u razvoju softvera, sa posebnim akcentom na moderni C/C++ development, kao i održivom kodu.

TDD pristup predstaviće Riccardo Pinto, senior software engineer, Luxoftov stručnjak iz Italije koji se bavi razvojem softvera za autonomnu vožnju u automobilskoj industriji. O održivom kodu govoriće Zsolt Farkas, Senior Architect for AUTOSAR Adaptive, iskusni Luxoftov stručnjak iz Nemačke, koji radi i kao C++ konsultant.

Online meetup je 7. februara u 17:30h, a registracija se vrši putem linka: https://career.luxoft.com/locations/serbia/logeek-night-c/

Prezentacije su na engleskom jeziku, a na kraju meetupa posetioci će imati priliku da u okviru Q&A dela razmene mišljenja i pitaju sve što ih zanima u vezi sa temama.

Maria Boriskina, senior recruiter iz beogradskog tima govoriće o procesu zapošljavanja u Luxoftu, sa fokusom na C/C++ pozicije. Moderatorka je Irena Jerković iz employer branding tima.

Agenda:

5:30-5:40

Uvod i predstavljanje

5:40-6:00

Riccardo Pinto

TDD pristup u modernom razvoju softvera, sa posebnim akcentom na moderni C/C++ development

Primeri pristupa problemu uz upotrebu TDD

Gde i na koji način se može izmeriti efikasnost ovog pristupa?

6:00-6:20

Zsolt Farkas

Šta znači održivi kod?

Životni ciklus source koda

Re-cycling ili re-engineering

6:20-6:30

Maria Boriskina

Proces zapošljavanja u Luxoftu

Otvorene pozicije za C/C++

6:30-7:00

Q&A

LoGeek Night su tradicionalni Luxoftovi meetupovi koji okupljaju IT stručnjake širom sveta. Održavaju se u 27 zemalja u kojima Luxoft posluje, a od prošle godine i u Srbiji, gde pokrivaju najrazličitije teme iz oblasti razvoja softvera.

Više o Luxoftu možete saznati na profilu kompanije.

Galerija