O kompaniji
184
Iskustva
98
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.3
25.03.2022.

FON Hakaton powered by Levi9 je uspešno završen!

Helloworld

Levi9 je imao čast da podrži i aktivno učestvuje na FON Hakatonu, 24-oro časovnom takmičenju u kreiranju softverskih rešenja na zadati problem. Popularnost takmičenja ove godine pokazuje rekordan broj timova koji su se prijavili za učestvovanje, čak 65! Nakon prvog kruga selekcije koji je podrazumevao rešavanje algoritamskog zadatka, 10 najboljih timova je dobilo svoju “ulaznicu”  za takmičenje.

Temu hakatona - Razvoj ekološke svesti i primena principa zaštite životne sredine, definisao je naš PHP Tech Lead, Vuk Stanković koji je ujedno bio i član žirija. Tri ekipe su se istakle kao najbolje -  “Delegacija”, “MIDL” i “It works on my machine”, te su i osvojile 1, 2. i 3. mesto redom.

“Devojke i momci ovih timova deluju kao geekovi kojima se programiranje mnogo dopada! Tehničke implementacije ideja su bile jako interesantne za firmu poput naše. Koristili su brojne raznovrsne i moderne tehnologije kao što su React, Angular, Ionic, Typescript, Docker, NodeJS, Java, Kotlin, PHP ali i mnoge druge” podelio je sa nama Vuk.

Članovi pobedničkog tima “Delegacija”, radili su na aplikaciji za podsticanje reciklaže. “Razmišljali smo sa aspekta građanina koji želi da bude ekološki odgovoran ali da mu to ne oduzima previše vremena. Naša aplikacija omogućava svima da učitaju bilo koji proizvod i vide od kojih materijala je on napravljen, gde i kako može da se reciklira. Za 24 sata susreli smo se sa problemima koje smo kao tim, uz pomoć stručnih mentora, brzo i efikasno rešili.”

Dodali su da im je učešće na takmičenju bio veliki izazov - Najzad smo imali priliku da pokažemo sve što smo godinama učili i testiramo naše sposobnosti rada u timu pod pritiskom. A rezultatima su, verujemo, prezadovoljni! 😊Jedno veliko bravo za Miloša Ninković, Nemanju Pavlovića, Ognjena Pejčića i Aleksu Miletića, kojima je nagrada za uložen trud i vreme za osmišljavanje svog rešenja - prednost prilikom odabira za stručnu praksu u Levi9.

Ponosni smo i na Najnere koji su, zajedno sa zaposlenima Fakulteta za organizacione nauke, bili dostupni takmičarima za konsultacije i davali najbolje savete i smernice za razvijanje rešenja, po rečima učesnika. 😊 Hvala Marku Rajeviću, Jeleni Milev i Marku Nikoliću!

Dobro znamo da mozak ne može da razmišlja bez dobrog obroka! Zbog toga je Burger House Bros restoran obezbedio posluženje svim učesnicima - i to ne bilo kakvo! Takmičari su imali priliku da probaju dizajniran po specijalnoj recepturi i ukusu Najnera - Hacker Burger by Levi9.

Organizacija samog događaja je bila na zavidnom nivou. Predstavnici Udruženja studenata informatike FON-a su bili uvek spremni za dogovor, korektni i tačni! “Od trenutka kad smo poslali prijavu pa sve do proglašenja pobednika, imali smo sjajnu komunikaciju sa svima i zaista je FON Hakaton prevazišao naša očekivanja.” podelili su sa nama svoj utisak učesnici.

Jako nam je važno da delimo znanje, mentorišemo i podstičemo mlade u svim koracima na putu njihovog profesionalnog razvoja. Baš zbog toga što znamo koliko je taj put težak i zahtevan, želimo da svojim aktivnostima mladim ljudima zainteresovanim za IT indutriju olakšamo start.

Razlog #139: You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.

To learn more about the company Levi9, visit their profile! 

Galerija