O kompaniji
184
Iskustva
98
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.3
14.05.2021.

Code9 radionice – šta sve obuhvataju 2021. i zašto se prijaviti

Helloworld

Code9, program specijalno kreiran za studente završnih godina sa tehničkih fakulteta, ovog maja donosi tri različite radionice - .NET i Java programiranje, kao i testiranje softvera.

Svaki od Code9 kurseva obuhvata različite sesije odnosno niz predavanja, a po završetku radionica sledi rad na praktičnom projektu. Studentima su u tom periodu na raspolaganju mentori, eksperti programeri iz Levi9, kao podrška u praktičnom radu. Nakon uspešnog završetka programa polaznici dobijaju sertifikate.

Code9 je koncipiran sa idejom da studentima pruži priliku da steknu uvid u trendove i aktuelnosti u različitim oblastima, ali i da se što bolje pripreme za pronalazak prakse ili posla.

Prvi put je održan 2012, inicijalno kao radionica na kojoj su se obrađivale teme u vezi sa C# programiranjem, a usled velikog interesovanja studenata i uspeha formata kroz godine su dodavane i radionice iz drugih oblasti. Prethodnih godina više od 250 polaznika uspešno je završilo Code9 programe, a oni koji su pokazali najviše znanja i interesovanja dobili su i priliku za zaposlenje u Levi9.

Radionice će biti održane u poslednjoj nedelji maja, a usled pandemije sve se dešava onlajn. Studenti se mogu prijaviti putem forme dostupne na stranici http://www.code9.rs/ gde mogu pronaći i više informacija o temama radionica koje će se održavati.

Program Code9 realizuje se u saradnji internacionalne IT kompanije Levi9 i Udruženja studenata elektotehnike Evrope (EESTEC LC Novi Sad).

Poseti profil kompanije.

Galerija