27.02.2020. ·
1 min
· [ Vreme: petak, 06.03.2020. 18h ]

Automacija procesa putem robota

HelloWorld
0
Automacija procesa putem robota

U Startit Centru Zrenjanin će se 6. marta, sa početkom u 18h održati meetup na kom će prisutni imati priliku da se upoznaju sa RPA tehnologijom uz pomoć koje se automatizuju procesi. 

Predavač će pričati šta tačno predstavalja RPA, koje su njene karakteristike, benefiti i koji se vendori bave RPA rešenjima.

RPA (engl. robotic process automation) predstavlja tehnologiju koja uz pomoć veštačke inteligencije i softverskih robota vrši automatizaciju zadataka koji se ponavljaju i zamenjuje inerakciju čoveka sa korisničkim softverom. Šta je tačno predstavlja RPA tehnologija? Šta sve softverski robot može da uradi? Na koje karakteristike treba da se obrati pažnja prilikom biranja procesa za automatizaciju? Koji su njeni benefiti, a koji se vendori bave RPA rešenjima? Kako naučiti ovu tehnologiju? Ovo su samo neka od pitanja na koja će posetioci moći da dobiju odgovor.

Predavač je Srđan Suć je diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva. Zaposlen je kompaniji Ibis Instruments d.o.o. kao tehnički konsultant gde su mu glavne obaveze razvijanje, testiranje i implementacija integracija i veb servisa putem IBM Integration Bus-a i RPA tehnologije.

Predavanje je namenjeno primarno početnicima ili onima koji tek planiraju da zaplove u svet IT-a, kao i svima onima koji su zainteresovani da čuju i nauče nešto novo.

Prisustvo predavanju je besplatno ali je zbog ograničenog broja mesta neophodna prijava putem linka.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga